Jdi na obsah Jdi na menu

Princezna Diana zemřela při autonehodě

31,srpna 1997 nastoupila princezna Diana s přítelem Dodi Al-Fayed do automobilu před hotelem Ritz v Paříži.Krátce po výjezdu automobilu havarovali v nedalekém tunelu o sloup.Příčina nehody měli být fotografové,kteří je pronásledovali.Přímo na místě umírá Dodi Al-Fayed a Diana o pár minut později v nemocnici.

Francouzská a britská policie uzavřeli vyšetřování tím,že za nehodu mohl řidič automobilu,který měl v krvi příliš alkoholu.

images.jpg

 

 

 

 

 

Záhadná minuta

Podle policejního vyšetřovatele je záhadou minuta před příjezdem fotografů na místo nehody.Policista objevit šest a půl metrů dlouhou brzdnou dráhu.Co přimělo řidiče tak prudce zabrzdit tak aby narazili do sloupu?

podle dvou lidí je mělo do tunelu sledovat malé bílé auto ale podle dalších vyslýchaných lidí tam žádné auto nejelo.Co je pravda?

Pár minut před smrtí

Když auto narazilo do sloupu slyšel Dianin bodyguard jak říká aby se postarali o Dodiho.Tak že z toho vyplývá,že Diana ještě byla při smyslech.Další záhadou je,že od údajného tunelu byla jen dvě minuty cesta do nemocnice ale záchranka přijela na místo až po hodině.Doktor,který jel v záchrance údajně nechtěl jet přímo do nemocnice.

Kdo chtěl zabít Dianu

Ještě před smrtí Diany obdržel její komorný dopis,který mu Diana napsala.Ve vzkazu stála dost znepokojující zpráva o tom,že její manžel plánuje autonehodu při které má dojít ke zranění či smrti.A také se zmínila,že královská rodina plánuje její odstranění z trůnu.

Po smrti princezny Diany z Walesu

Když tuto znepokojující zprávu obdrželo zbytek královské rodiny Alžběta II nebyla nějak neskočená a ani jí neukápla slza.Alžběta II  dlouhou dobu nechtěla promluvit o smrti princezny Diany a ani nechtěla udělat na její počest veřejný pohřeb

Spoustu lidí si vytváří domněnky o smrti Diany po svém a to jen díky chování královské rodiny.Spoustu lidí si také myslí,že smrt princezny Diany byla naplánovaná královskou rodinou nebo britskou tajnou službou.

stazeny-soubor--1-.jpg